shoeman-markkuhonkalaphotography-3317

(eng)
‘Shoeman Nature’ is now exhibiting at the Northern Photographic Centre in Oulu, Finland during Feb 6 – Mar 5, 2017.

‘Shoeman Nature’  is an ongoing personal photographic project by the Finnish photographer Markku Honkala. At this point of time, for me, the “Shoeman Nature” stands for something along these lines: human nature, alter egos, one of a kinds, personal thought processes, stepping into shoeman’s shoes, looking back at the steps of life, looking at oneself, past memories or dreams of life to come, you and me, you or me, some one, one life.

 

(fin)
“Shoeman Nature” valokuvaprojektin näyttelyni on esillä Pohjoisen valokuvakeskuksen Kuukauden kuvat -näyttelytilassa 6.2.- 5.3.2017, Oulussa Kulttuurikeskus Valveen tiloissa. Näyttely on avoin ja ilmainen kaikille kävijöille, Konst O Deli kahvilanpuoleisen sisäänkäynnin luona. Tervemenoa ensimmäiseen soolonäyttelyyni!

“Shoeman Nature” on henkilökohtainen katsanto ihmisen askeliin ja tilanteisiin maailmassa. Valokuvissa ihminen – henkilö, mies, hahmo, ehkä alter ego – on katsomassa elämää, itseänsä tai toisia eri tilanteissa, yksin tai joukossa.